Koopzondag Live

Even shoppen in Hooge Meeren en dan gezellig naar het Grand Café! Elke Koopzondag kun je vanaf 15:00 uur genieten van live muziek in ons Grand Café.

Deze Koopzondag Live: Quicksilver Radicals
De band Quicksilver Radicals is een formatie uit Groningen die na een gelegenheidsoptreden spontaan is ontstaan en uitgegroeid tot een hechte groep. De louter geroutineerde muzikanten binnen deze formatie heeft een repertoire opgebouwd waaruit groovy, swingende en feestelijke sferen uit voortvloeien en is de band ook in staat om voor een zeer breed publiek op te treden. Van kleine kroegen tot grote festivals, feesten en partijen maar ook als Easy-Listening is de band in staat om uw boeking tot een geslaagd evenement en tevredenheid uit te voeren. De biografie van deze band verklaart ook hun blije, fijne en vriendelijke uitstraling bij optredens.
De bezetting:
George Sopacua, gitaar en vocaal
Tamara Heijnis, vocaal
Jack Siahaya, drums en vocaal
Bram Bernard, bas en vocaal
Louis Sahetapy, toetsen en vocaal

George Sopacua is voor velen een graag geziene, allround, veelzijdige en zeer bekende muzikant die ook bij beroemde nederlandse artiesten zijn stempel had gedrukt. Zijn gitaarwerk is een lust voor het gehoor waardoor hij vaak menig publiek naar zijn optredens weet te trekken. George is mede vanwege zijn muzikaal professioneel werk als muziekdocent ook de arrangeur binnen de band.

Tamara Heijnis is net als George een volbloed artieste die naast de allroundmuziek ook ruime ervaring heeft in de Big-Band sfeer. Samen met George haalt ze uit deze band met een brede repertoire, ervaring en professionaliteit het optimale uit dit gezelschap. Ze heeft een fijne uitstraling op het publiek die ze op haar professioneel niveau met entertainment uitstekend kan vermaken. Haar vocale kwaliteiten bevat een ingebouwd dirigeerstokje waarmee ze de omringende bolwerk aan mannelijke muzikanten goed weet te leiden. Tamara biedt top amusement en is haar zang oorstrelend te noemen.

Jack Siahaya is een heus podiumbeest en achter zijn drumstel is het altijd feest. Met zijn groovy/funky vibes weet hij het publiek goed te prikkelen waarna sommigen het zelfs wagen om, al dan niet onbedoeld, een dansje te wagen. Hij is binnen de noordelijke muziekwereld een populaire, bekende maar ook een uitstekend strakke drummer die ook van een feestje houdt. Zijn kenmerken en uitstraling bevat positiviteit, gezelligheid en vooral vermeerderd met zijn aanstekelijke lachsalvo’s

Bram Bernard is de goedlachse draaiende motor binnen het gezelschap die al het mogelijke en onmogelijke uit zijn basgitaar en cabinet weet te halen. Als basgitaar zijnde weet je dat je bont en blauw weer mee naar huis gaat omdat je bij Bram topsport moet bedrijven want al slappend eist hij maximale prestatie. Naast zijn aandeel als bassist is Bram ook een geweldige gitarist waar velen zich met open monden over verbazen als hij met een brede grijns op zijn gezicht zijn snaren laat gillen.

Louis Sahetapy is een oudgediende die de geweldige samenspel van bovenstaande muzikanten met zijn toetsen inkleurt. Met zijn toetsen completteert hij het geheel conform de mooie arrangementen van George. Naast het toetsenwerk regelt hij het licht en geluid. Vanwege hoogtevrees prefereert hij een maximale podiumhoogte van 50cm hoog maar eigenlijk wil hij het liefst vlak bij het swingende publiek zijn.