Hotel Zigterman Theater spektakel

De soep is altijd veel te zout, de lakens altijd vies. Maar die zijn lang zo smerig niet, als 't bestek en het servies!

Het theaterspektakel Hotel Zigterman is een hilarische voorstelling rondom het huwelijk van twee jonge mensen uit twee – nogal verschillende – families uit Midden-Groningen.

***

U bent van harte uitgenodigd op de bruiloft van het jonge paar Graceland Veldhuizen en Tobias Kregel in Hotel Zigterman. Tobias en Graceland worden in de echt verbonden tot de dood hen scheidt, maar ook de familie Veldhuizen en de familie Kregel zijn vanaf die mooie dag tot in de eeuwigheid met elkaar verbonden.

Het theaterspektakel Hotel Zigterman wordt voorafgegaan door twee prologen.

Proloog De Veldhuizens
In de eerste proloog ontmoet u de familie Veldhuizen, een volkse familie uit Slochteren bestaande uit Jackson, Patricia, en hun dochter Graceland.

Proloog De Kregels
In de tweede proloog maakt u kennis met de familie Kregel: Tobias Kregel en zijn vaders, Victor en Hugo, die op stand leven in Menterwolde. De trouwerij volg kort daarop in Hotel Zigterman in Hoogezand-Sappemeer.

Theaterspektakel Hotel Zigterman 
Hoe verschillend de families ook mogen zijn, u bent van harte uitgenodigd bij zowel de Veldhuizens als de Kregels thuis, en natuurlijk voor de bruiloft van het jonge paar in Hotel Zigterman!

***

De prologen worden op diverse locaties in Midden Groningen gespeeld. Het Theaterspektakel wordt in de buitenlucht in het Adriaan Tripbos in Hoogezand-Sappemeer opgevoerd.  U kunt ook zonder de prologen naar het Theaterspektakel. Wilt u alle voorstellingen meemaken? Bestel dan het Totaalpakket! Daarmee ontvangt u €5,00 op de totaalprijs.

Kaarten bestellen
Kaarten voor het Theaterspektakel Hotel Zigterman. Speeldata: 28 juni t/m 7 juli 2018.