De Zaterdagmiddagshow

De laatste zaterdag van de maand? Dan is het weer tijd voor De Zaterdagmiddagshow! Je bent van harte welkom in onze foyer om een nieuwe uitzending van De Zaterdagmiddagshow bij te wonen. Met interessante gasten en onderwerpen weet een groep van 23 getalenteerde jongeren er elke show weer een feestje van te maken. Zien we je zaterdag? De toegang is gratis.

De Zaterdagmiddagshow
Vanuit Studio Stroom, het jongerenplatform van het Kielzog, is hier het derde seizoen van De Zaterdagmiddagshow. Een talkshow, volledig geproduceerd door jongeren uit de provincie Groningen, die elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt. Met muziek, cultuur en toffe items als Een kijkje in Midden-Groningen, The Bookclub en nog veel meer is het volop genieten.

De Zaterdagmiddagshow biedt jongeren, met of zonder ervaring, een gezellige werk- en leerplek binnen een bruisend cultureel bedrijf. Door middel van workshops en begeleiding van professionele showmakers leren de jongeren zelfstandig hun show samen te stellen en te produceren. Filmen, editen, presenteren, techniek en regisseren. Kortom: alles wat een liveshow nodig heeft.