De Zaterdagmiddagshow

De laatste zaterdag van de maand? Dan is het weer tijd voor De Zaterdagmiddagshow! Je bent van harte welkom in onze foyer om een nieuwe uitzending van De Zaterdagmiddagshow bij te wonen. Met interessante gasten en onderwerpen weet deze groep van 17 getalenteerde jongeren er elke show weer een feestje van te maken. Zien we je zaterdag? De toegang is gratis.

De Zaterdagmiddagshow
Vanuit Studio Stroom, het jongerenplatform van Kielzog, is hier het tweede seizoen van De Zaterdagmiddagshow. Een luchtige talkshow, volledig geproduceerd door jongeren uit Groningen, die elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt. Met muziek, cultuur en toffe items (gericht op Midden-Groningen) is het 60 minuten lang volle bak genieten. De Zaterdagmiddagshow is zowel live in de foyer van Kielzog als online via YouTube gratis bij te wonen.

De Zaterdagmiddagshow biedt jongeren, met en zonder ervaring, een gezellige werk- en leerplek binnen het leukste culturele bedrijf van het Noorden. Door middel van workshops en begeleiding van professionele showmakers leren de jongeren zelfstandig hun show samen te stellen en te produceren. Filmen, editen, presenteren, techniek en regisseren. Kortom: alles wat een liveshow nodig heeft!