Dag van het Park

HÉ DOE!

Duo Diesel – Grof Stof
Als voorloper op hun voorstelling Fijn Stof in Kielzog (12 januari 2020) komt dit absurde en komische duo met een circustheater naar de Dag van het Park.

Herbie Blues
Geïnspireerd door o.a. Louis Jordan, Little Walter en Sonny Terry, speelt en zingt Herbie Harbert Grezel de Blues! Dichter bij de dichter Voordrachten van 8 dichters:Mara Naomi Min, Rob Rosendahl, Dieneke Bronsema, Remda Spoelstra, Bianca Holst, Henk Puister, Joyce Bodewes, Gerard Rozeboom Fraeylemaborg De Fraelemaborg heeft een grote tentoonstelling met glaskunst van Bernard Heesen. laat je inspireren en ga zelf creatief aan de slag. Combineer verschillende glazen onderdelen en beschilder deze. Zo kun je je eigen originele glasobject maken.

Wandklimmen – Kentron Noord
Kindervakantieweek – Stichting Kindervakantieweek
Scouting Scoutinggroep – De Trappers
Boogschieten – Black Arrow
Zeilen – ZZ Zuidlaardermeer
Kanoën – Watersport Lettelbert
Trampolinespringen TSV Hoogezand
Badminton- Bahosa
Voetbal – FVV
Jeugdbrandweer – Jeugdbrandweer Hoogezand
Schmincken – De Toverboom
Freestyle Soccer – Buurtsportcoaches M-G

De Bladbloazers
Het dweilorkest voor gezelligheid en muzikale enthousiasme, met hulp van Chr. Fanfarekorps Juliana.
Noord Nederlands Trein en Tram Museum
Een uniek stationsgebouw met een uniek museum over de historie van treinen, trams en de spoorwegen in Noord nederland. Stap ij als vrijwilliger op onze trein?

Marketing Midden-Groningen
Met folders en informatie over alle bezienswaardigheden in onze gemeente en de ‘Ontdek Midden-Groningen knutsel- en speeltafel.

Muziekschool Noteboom
Met optredens van o.a. St. Josephkoor, Leerlingenband. En instrumentenknutselen. Bibliotheek (in de bus van het Busmuseum) Vogelhuisjes en poëzie, Letter haken, wild breien, Memoriespel, Voorleestent, Boek in de boom.

Cultuur@CruyffCourt Hoogezand
We openen het eerste ‘Cultuur@CruyffCourt’ Hoogezand op het Cruyff-veldje in Gorecht. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Cruyff Foundation bundelen de krachten om kinderen en jongeren uit de wijken in Hoogezand (om omstreken) toegang te geven tot sport en cultuur dichtbij huis: op het Cruyff Court.

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Midden-Groningen.