Veranderingen in de maatregelen

Geweldig nieuws! Onze muziekschool en kunstwerkplaats gaan met ingang van zaterdag 15 januari weer volledig draaien. Voor ons theater geldt helaas dat wij onze deuren gesloten moeten houden t/m 25 januari. Per voorstelling of concert bekijken we of verschuiven naar een nieuwe datum mogelijk is. Kaartkopers ontvangen per mail nader bericht. Ook werken we doorlopend het programmaoverzicht op de website bij.

Verplaatsingen & annuleringen
Per voorstelling of concert bekijken we of verschuiven naar een nieuwe datum mogelijk is. Zodra we duidelijkheid hebben krijgen kaartkopers ontvangen per mail  bericht. Ook zullen we de wijzigingen in ons programma hieronder up-to-date houden. Kun je niet op de nieuwe datum, dan kun je een mail sturen naar info@kielzog.nl. Je ticket wordt dan om gezet in een toegangsbewijs of indien gewenst indien gewenst gerestitueerd.

Muziekschool en kunstwerkplaats

Locaties voor kunst- en cultuurbeoefening, zoals kunstencentra, muziek- en dansscholen, broedplaatsen en repetitieruimten zijn vanaf 15 januari weer open voor beoefening. Er is geen publiek toegestaan en er moet 1,5 meter afstand worden gehouden. Voor volwassenen is gebruik van een coronatoegangsbewijs verplicht. Lees meer over de maatregelen op de website van Rijksoverheid.

Grand Café

Ons Grand Café is in ieder geval t/m 25 januari 2022 gesloten.

Met bewijs op stap

Voor een bezoek aan ons programma in het theater én in ons Grand Café heeft iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs (QR code) en een geldig identiteitsbewijs nodig. Alle cursisten en leerlingen vanaf 18 jaar hebben een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de lessen en cursussen.

Je kunt op 1 van deze 3 manieren een toegangsbewijs krijgen:

Een toegangsbewijs zet je met de CoronaCheck-app om in een QR-code die je samen met je identiteitsbewijs bij de controle aan ons laat zien om toegang te krijgen tot het event. Je kunt via coronacheck.nl ook een papieren toegangsbewijs genereren. Kijk op coronacheck.nl voor meer informatie.

Algemeen

Nieuws Geplaatst op 28 september 2021