Kielzog zoekt Showmakers!

Opzoek naar een stageplek of werkervaring opdoen in de showbizz? Altijd al eens willen ervaren hoe een live-talkshow in elkaar steekt én ben je tussen de 14 en 27 jaar? Dan zijn we opzoek naar jou! Kielzog en MDT Make a Move zoeken extra crew-members voor de productiegroep van De Zaterdagmiddagshow, een maandelijks talkshow in Het Huis van Cultuur en Bestuur.

De Zaterdagmiddagshow

Kielzog en MDT Make a Move produceren samen met een groep gedreven jongeren De Zaterdagmiddagshow, een maandelijkse talkshow in Het Huis van Cultuur en Bestuur over het leven en cultuur in Midden-Groningen. De Zaterdagmiddagshow is het eerste project dat geproduceerd wordt voor en door jongeren uit Midden-Groningen. Onder begeleiding van professionele showmakers geven deze jongeren, met en zonder ervaring, zelf vorm aan de show.

Wie zoeken we?

Voor de productiegroep zoeken we presentatoren, redactieleden, reporters, cameramensen, geluidsmensen, productieleiders, regisseurs of publiciteitsmedewerkers. Wil jij hier bij horen? Neem dan contact op met Brenda de Boer (Kwartier Zorg en Welzijn) via b.deboer@kwartierzorgenwelzijn.nl of telefonisch 06 52 671 190.

Wat bieden we?

Nieuws Geplaatst op 20 september 2021