Kielzog zoekt Showmakers!

Opzoek naar een stageplek of werkervaring opdoen in de showbizz? Altijd al eens willen ervaren hoe een live-talkshow in elkaar steekt én ben je tussen de 14 en 27 jaar? Dan zijn we opzoek naar jou! Kielzog en MDT Make a Move zoeken een productiegroep die wekelijks een liveshow maakt in Het Huis van Cultuur en Bestuur.

De Zaterdagmiddagshow

Kielzog start dit seizoen wekelijks live in Het Huis van Cultuur en Bestuur en online De Zaterdagmiddagshow. Een programma van 45 – 60 minuten over het leven in Midden-Groningen. Dit programma wordt wekelijks gemaakt door jongeren. De onderwerpkeuze zal in gezamenlijk overleg plaatsvinden. Vast onderdeel is i.i.g. cultuur in Midden-Groningen en in Kielzog in het bijzonder.

Wie zoeken we?

Voor de productiegroep zoeken we presentatoren, redactieleden, reporters, cameramensen, geluidsmensen, productieleiders, regisseurs en publiciteitsmedewerkers. Wil jij hier bij horen? Neem dan voor 8 oktober contact op met Brenda de Boer (Kwartier Zorg en Welzijn) via b.deboer@kwartierzorgenwelzijn.nl of telefonisch 06 52 671 190.

Wat bieden we?

De Zaterdagmiddagshow is een co-productie tussen Kielzog en MDT Make a Move van Kwartier Zorg en Welzijn.

Nieuws Geplaatst op 20 september 2021