Mijn Wereld: info voor fotografen

Beste deelnemers aan project Mijn Wereld. Op deze pagina kun je actuele informatie vinden rondom het project en jouw deelname.

Wij komen de camera’s ophalen
Kielzog is gesloten, daarom komen we bij je langs om de camera op te halen. Doe je mee aan Mijn Wereld? Dan komt op vrijdag 5 februari tussen 13.00 – 15.00 uur iemand van het Kielzog bij je aan de deur.

Zorg dat je de camera paraat hebt en check goed of het nummer van je camera nog duidelijk leesbaar is. Als je niet thuis bent dan mag je de camera in een waterdichte tas aan de deur hangen.

Vervolg Mijn Wereld
Als alle camera’s binnen zijn laten wij het fotorolletje ontwikkelen. De foto’s worden bekeken en van iedereen wordt 1 foto uitgekozen die onderdeel zal zijn van een grote expositie die in heel Midden -Groningen te zien is. Uiteindelijk krijg je deze foto’s ook zelf.

Vragen over Mijn Wereld
Heb je vragen of heb je ook een leuke actie-foto? Neem contact op met projectleider Léonie via l.dijkema@kielzog.nl

Over Mijn wereld
Jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud in de Gemeente Midden-Groningen maken foto’s van hun wereld. Ze kregen van ons een ouderwetse wegwerpcamera met een rolletje met 27 foto’s en werden gevraagd hun wereld vast te leggen. Dingen die ze belangrijk, leuk, vervelend, mooi of bijzonder vinden.

Fotoexpositie ‘Mijn Wereld’
Wat houdt jongeren in de gemeente Midden-Groningen bezig? Dat zie je terug in de fotoexpositie Mijn Wereld. Van elke jongeren wordt uiteindelijk één foto uitvergroot in de expositie. De expositie vindt plaats in april/mei. Meer informatie hierover volgt.

Hieronder een paar foto’s van fotografen in actie

Nieuws Geplaatst op 26 januari 2021