Update rondom Coronamaatregelen

Muziekschool
Kielzog hanteert de richtlijnen van de overheid en de RIVM. Hierin hebben wij besloten om alle groepslessen en cursussen niet door te laten gaan.

UPDATE: INDIVIDUELE MUZIEKLESSEN WEER VAN START

Individuele muzieklessen zullen vanaf komende maandag (11 mei 2020) weer van start gaan in het Kielzog. Om de veiligheid voor een ieder te kunnen waarborgen is er een protocol opgesteld, hebben we veel maatregelen genomen en doen we er alles aan om de 1,5m te waarborgen.

Lees hieronder het protocol:
CORONA PROTOCOL KIELZOG

Kunstwerkplaats

Kielzog hanteert de richtlijnen van de overheid en de RIVM. Binnen de Kunstwerkplaats zijn alle cursussen en lessen afgelast.

Theater
Evenementen met meer dan 100 bezoekers zijn i.v.m. het Corona-virus zojuist door de overheid verboden. Concreet betekent dat, dat alle voorstellingen tot en met 1 juni in Kielzog worden geannuleerd. In samenspraak met de agenten en impresario wordt de komende dagen gezocht naar eventuele vervangende data. Deze data communiceren we op de site en in de nieuwsbrief.

Grand Café
Het is t/m 1 juni ook niet mogelijk om te lunchen bij ons grand cafe. Deze blijft tot die tijd gesloten.

Goed om te weten:

Nieuws Geplaatst op 12 maart 2020