Update rondom Coronamaatregelen

Muziekschool
Kielzog hanteert de richtlijnen van de overheid en de RIVM. Hierin hebben wij besloten om alle groepslessen en cursussen niet door te laten gaan.

UPDATE: INDIVIDUELE MUZIEKLESSEN WEER VAN START

Individuele muzieklessen zullen vanaf komende maandag (11 mei 2020) weer van start gaan in het Kielzog. Om de veiligheid voor een ieder te kunnen waarborgen is er een protocol opgesteld, hebben we veel maatregelen genomen en doen we er alles aan om de 1,5m te waarborgen.

Lees hieronder het protocol:
CORONA PROTOCOL KIELZOG

Kunstwerkplaats

De cursussen zijn weer van start.

Grand Café
Het grand café is vanaf 1 juni weer open. Het is mogelijk om op het terras en binnen te lunchen. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 uur – 19:00 uur

Theater
Vanaf 1 juni zijn er voorstellingen voor 30 personen. Vanaf 1 juli zullen we voorstellingen organiseren voor maximaal 100 personen. Lees hieronder verder over hoe dit gaat.

Avondje uit, nog altijd gezellig maar wel anders.

Bestellen
De tijdelijke opstelling in de zaal biedt ruimte aan max 100 personen die allen een goed zich hebben op het podium. Je kunt voor de voorstellingen ongeplaceerde kaarten bestellen. We gaan er vanuit dat je voor één huishouden bestelt. Als je meerdere kaarten bestelt, dan gaan wij er dus vanuit dat jullie naast elkaar kunnen zitten. Bestel je voor anderen maar wil je wel op 1,5 meter afstand van diegenen zitten, plaats dan twee bestellingen.

De avond
Je wordt in de foyer ontvangen door één van onze medewerkers die je plaats in de zaal vertelt. Neem een drankje naar keuze en je jas mee naar de zaal. Alle plaatsen hebben een tafeltje ter beschikking.
Maak je niet druk over onze protocollen en richtlijnen. Onze medewerkers kennen de richtlijnen en zorgen voor een onbezorgd avondje uit. Eenmaal plaatsgenomen krijg je van ons een kop koffie of thee.

Tot slot
Kielzog wil dat jouw avondje uit, ook voelt als een avondje uit. Daarom zorgen wij ervoor dat wij de richtlijnen goed kennen en jou daarin begeleiden zonder dat je dat merkt. Eigenlijk hetzelfde als met de brandweervoorschriften, die nemen we uiterst serieus zonder dat je daar iets van merkt. Wij wensen je daarom als vanouds een gezellige theater-avond in een kleinschalige setting.

 

UPDATE: 4 juni 2020

Nieuws Geplaatst op 12 maart 2020