Audities Don Quichotte!

Het succes van 1001 nacht krijgt een vervolg! Kielzog gaat in januari 2020 weer een eigen familiemusical opvoeren en wij zoeken jou. De voorstelling is losjes gebaseerd op de verhalen en de avonturen van Don Quichotte, maar dan door en voor Midden-Groningen.

De musical wordt geschreven en geregisseerd door Miranda Bolhuis. De voorstellingen worden meerdere keren opgevoerd in de 2e week van de kerstvakantie (begin januari 2020). De repetities zijn iedere week op zondag overdag vanaf half september 2019.

Audities
Lijkt het je leuk om mee te spelen in de familiemusical van het Kielzog? Dit kan! Meld je nu voor 24 juni aan voor de audities op 30 juni. Ervaring is geen vereiste, maar is zeker leuk meegenomen. Er worden zo’n 25-35 mensen tussen de 11 en de 100 gezocht; man, vrouw, jongens en meisjes, iedereen is van harte welkom. Interesse? Klik op ‘meld je nu aan’ (of mail naar info@kielzog.nl) en mail je naam, leeftijd en email adres.  MELD JE NU AAN!

De audities vinden plaats tussen 11:00 uur en 17:00 uur op 30 juni. Na de sluiting van de inschrijvingen laten we weten wanneer we je verwachten.

Muzikanten gezocht
Naast spelers voor de musical zoeken we ook mensen die de muzikale omlijsting willen verzorgen. Hierover later meer.

‘De avonturen van Don Quichotte’ is een vrolijk, muzikaal theateravontuur voor jong en oud!

Meer informatie over de avonturen van Don Quichotte? Klik hier

Nieuws Geplaatst op 21 mei 2019