Mannen gezocht familiemusical '1001 Nacht'

Kielzog gaat een eigen familiemusical opvoeren. De musical wordt geschreven en geregisseerd door Miranda Bolhuis. Docent John de Beer neemt de muzikale leiding voor zijn rekening. De voorstellingen worden meerdere keren opgevoerd in de 2e week van de kerstvakantie (begin januari 2019). De repetities zijn iedere week op zondag overdag van half september 2018.

De voorstelling is losjes gebaseerd op de verhalen van 1001 Nacht, maar dan met een hoofdrol voor markante Midden-Groningers uit het heden en verleden.

Mannen gezocht  die kunnen acteren, zingen en dansen
Er worden zo’n 25-35 mensen tussen 11 en 101 jaar gezocht die de musical vorm moeten gaan geven; mannen, vrouwen, jongens en meisjes die graag willen spelen, zingen en dansen en bij voorkeur woonachtig zijn in de gemeente Midden-Groningen of de rand daar omheen. Voor de muzikale omlijsting zoeken we musici; een basisbezetting van een pop-band, aangevuld met percussie, blazers en strijkers.

Audities
Audities voor mannelijke spelers en de band gaan in overleg. Na aanmelding wordt je daarover geïnformeerd.

‘1001 NACHT, VERHALEN UIT MIDDEN-GRONINGEN’ GAAT EEN FEEST WORDEN!

Nieuws Geplaatst op 08 juni 2018